Integritetspolicy (GDPR)

Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar personlig information som du ger till oss när du använder jussiora.com (”webbplatsen”).

Insamling av personlig information

Vi samlar in personlig information från dig när du registrerar dig för ett konto, prenumererar på vårt nyhetsbrev, svarar på en undersökning eller fyller i en formulär på webbplatsen. Den personliga informationen vi samlar in kan inkludera ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer och annan information som du väljer att ge oss.

Användning av personlig information

Vi använder den personliga informationen vi samlar in för att leverera de tjänster och produkter som du har begärt från oss, för att skicka dig relevant information och marknadsföring via e-post, och för att förbättra din upplevelse av webbplatsen.

Skydd av personlig information

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda den personliga informationen som du ger oss mot obehörig åtkomst, användning, förlust eller radering. Vi lagrar din personliga information så länge som det är nödvändigt för att tillhandahålla de tjänster och produkter som du begärt, eller enligt lagstadgade krav.

Dela personlig information

Vi delar inte din personliga information med tredje part utan ditt samtycke, förutom när det krävs enligt lag eller för att tillhandahålla våra tjänster och produkter till dig.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära tillgång till, rättelse eller radering av den personliga informationen som vi har om dig. Du har också rätt att begära begränsning av behandlingen av din personliga information eller att invända mot vår behandling av din personliga information. Du kan kontakta oss om du vill utöva dina rättigheter.

Ändringar i integritetspolicyn

Vi kan uppdatera denna integritetspolicy från tid till annan genom att publicera en ny version på webbplatsen. Vi rekommenderar att du regelbundet besöker webbplatsen och granskar denna integritetspolicy för att hålla dig informerad om eventuella ändringar.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna integritetspolicy eller om vår behandling av din personliga information kan du kontakta oss genom att skicka ett e-postmeddelande till admin@jussiora.com.

följ Mig