Användarvillkor

Välkommen till jussiora.com. Genom att använda denna webbplats godkänner du att följa dessa användarvillkor och att vara bunden av dem. Om du inte accepterar dessa användarvillkor, var vänlig lämna webbplatsen.

Rättigheter till innehåll

Allt innehåll på jussiora.com, inklusive text, bilder, grafik, ljud och videomaterial, är skyddat av upphovsrätten och andra immateriella rättigheter. Inget innehåll på webbplatsen får kopieras, reproduceras, distribueras, publiceras, laddas upp, postas eller överföras på något sätt utan uttryckligt tillstånd från jussiora.com.


Användning av webbplatsen

Du får använda jussiora.com för personliga ändamål och för att söka efter information om juridiska frågor. Du får inte använda webbplatsen på ett sätt som bryter mot någon tillämplig lag eller regel eller som kan skada jussiora.com eller någon annan användare.


Ansvarsbegränsning

Jussiora.com tillhandahåller informationen på webbplatsen "som den är" och tar inget ansvar för eventuella fel eller brister i innehållet. Jussiora.com tar heller inget ansvar för eventuella skador som uppstår på grund av användning av webbplatsen eller innehållet på webbplatsen.


Ändringar i användarvillkoren

Jussiora.com förbehåller sig rätten att när som helst ändra dessa användarvillkor. Om vi gör ändringar kommer vi att publicera de nya villkoren på webbplatsen. Det är ditt ansvar att regelbundet granska användarvillkoren för att se om det har skett några ändringar.


Tvister

Eventuella tvister som uppstår från eller relaterade till dessa användarvillkor ska lösas genom förhandlingar mellan parterna. Om förhandlingar inte lyckas ska tvisten lösas genom en domstol med behörighet.

Genom att använda jussiora.com godkänner du att vara bunden av dessa användarvillkor och de tillämpliga lagarna.

följ Mig